Treći regionalni sajam venčanja u Kragujevcu – “Wedding Day 2017“ u organizaciji agencije W&D iz Kragujevca,biće održan na Šumadija sajmu od 24. do 26. februara 2017. godine.Sve viši kriterijumi koje pred organizatore postavljaju korisnici usluga, učinili su da se na tržištu profilišu agencije, firme i pojedinci koji kvalitetom i cenama postavljaju nove standarde u toj oblasti. Zbog toga je Wedding Day prilika da se tržištu ponude nove usluge, obezbede kontakti sa potencijalnim klijentima i dogovore poslovi.

Cilj je da Wedding Day, manifestacija koja promoviše kvalitet, na jednom mestu okupi sve koji će organizaciju venčanja učiniti lepšim, jednostavnijim i jeftinijim.Na Regionalnom sajmu venčanja biće predstavljeni najnoviji modni trendovi za ovu sezonu, kao i širok spektar ugostiteljskih usluga.Predloge za savremenu organizaciju venčanja predstaviće specijalizovane agencije i firme, dok će kroz prateće programe zabavnog karaktera poseticima i izlagačima biti ponuđeni novi vidovi pratećih usluga namenjenih organizatorima venčanja.Svoje mesto na sajmu naći će i renomirane firme iz Kragujevca čija je delatnost usmerena ka krajnjem korisniku – od gotovih proizvoda, do konsultantskih usluga.

Sajam će biti otvoren u petak 24. februara, u 11 časova. Za posetioce sajma, osim pratećih programa, biće organizovani i specijalni nagradni priogrami, dok će izlagači sa najinovativnijim prezentacijama biti posebno nagrađeni.

Galerija