Otvoren Sajam venčanja 2024

Dana 23. februara 2024. godine na Šumadija sajmu, zvanično je otvoren Sajam venčanja.

Sajam venčanja organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca.

Pred velikim brojem posetilaca, izlagača , zvanica i medija u blistavom i svetlucavom ambijentu Hale Šumadija sajma svečano je otvoren „Sajam venčanja 2024”, koji će trajati do 25. februara.

Prisutnim predstavnicima grada Kragujevca, izlagačima, poslovnim partnerima i posetiocima sajma obratio se domaćin ove manifestacije direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn, predstavnik zlatare “Djani“ – Slađana Kovačević, a sajam je svečano otvorila Maja Angelovska, član komisije Privremenog organa grada Kragujevca.

Kroz svoje obraćanje su istakli značaj održavanja ove manifestacije i istakli posebno zadovoljstvo jer se ove godine na sajmu predstavlja više od 35 renomiranih izlagača sa bogatom ponudom proizvoda i usluga neophodnih za organizaciju venčanja: Saloni venčanica, restorani, zlatare, dekoracije, fotografi, svadbene torte, usluge keteringa, bendovi.

U okviru ceremonije otvaranja, posetioci su uživali u nastupu harfistkinje Marije Arsenijević, a nakon nastupa svi zajedno su krenuli u obilazak sajamske postavke.

Pored redovnog izlagačkog dela na bini u hali Šumadija sajma sva tri dana sajma predstavljaće se kragujevački bendovi.

Posetioci će biti u prilici da na jednom mestu pronađu sve neophodno za venčanje po izuzetnim sajamskim cenama.
Tokom tri dana sajma, sajam će biti otvoren od 10-20 časova.