Otvoren Sajam venčanja 2023

Dana 10. februara 2023. godine na Šumadija sajmu, zvanično je otvoren Sajam venčanja.

Sajam venčanja organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca.

Pred velikim brojem posetilaca, izlagača , zvanica i medija u blistavom i svetlucavom ambijentu Hale Šumadija sajma svečano je otvoren „Sajam venčanja 2023”, koji će trajati do 12.februara.

Prisutnim predstavnicima grada Kragujevca, izlagačima, poslovnim partnerima i posetiocima sajma obratio se domaćin ove manifestacije direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn, zamenik direktora Hotela Kragujevac , Aleksandar Miajlović , a sajam je svečano otvorila Maja Angelovska, član Gradskog veća za komunalnu delatnost.

Kroz svoje obraćanje su istakli značaj održavanja ove manifestacije i istakli posebno zadovoljstvo činjenicom da Šumadija sajam vrlo uspešno organizuje 7. Sajam venčanja.
Na sajmu se predstavlja više od 30 renomiranih izlagača sa bogatom ponudom proizvoda i usluga neophodnih za organizaciju venčanja: saloni venčanica, restorani, zlatare, dekoracije, fotografi, svadbene torte, usluge keteringa, bendovi.

U okviru ceremonije otvaranja, posetioci su uživali u nastupu Play benda, a nakon nastupa svi zajedno su krenuli u obilazak sajamske postavke. Takođe, svečano otvaranje Sajma venčanja je upriličen i nastupom poznatog Kragujevačkog benda – “Akademik bend”.
Pored redovnog izlagačkog dela na bini u hali Šumadija sajma sva tri dana sajma predstavljaće se kragujevački bendovi.
Posetioci će biti u prilici da na jednom mestu pronađu sve neophodno za venčanje po izuzetnim sajamskim cenama.

Tokom tri dana sajma , sajam će biti otvoren od 10-20 časova, osim poslednjeg dana sajma , u nedelju, kada će sajam raditi do 18.00 časova.

Ulaz je 100 dinarara,a parking u krugu Šumadija sajma je besplatan.

Dobro došli!

Prateći program SAJMA VENČANJA

Petak, 10. februar 2023.

12.00 Svečano otvaranje

Nastup benda – “PLAY BAND”

Nastup benda – “AKADEMIK BEND”

Subota, 11. februar 2023.

14.00 Nastup muzičke grupe “Twelve12 strings”

16.00 Nastup benda – “CROWN BEND”

Nedelja, 12. februar 2023.

14.00 Nastup benda- “BELOV  BEND”