Konferencija za medije – SAJAM VENČANJA 2023

Povodom predstojeće manifestacije SAJMA VENČANJA 2023, danas je na Šumadija sajmu u Medija centru održana konferencija za medije.

Sajam venčanja održaće se od 10-12. februara 2023. godine na Šumadija sajmu, u organizaciji Šumadija sajma, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Na današnjoj press konferenciji prisustvovali su direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn , PR menadžer Šumadija sajma, Sandra Buntić i predstavnik izlagača – menadžer fotografske radnje „ Foto Soni“, Marko Obradović.

Direktor Šumadija sajma, izrazio je posebno zadovoljstvo povodom činjenice da Šumadija sajam ovu manifestaciju organizuje jako uspešno već 7 godina za redom.

Na sajmu će se predstaviti više od 30 renomiranih izlagača sa bogatom ponudom proizvoda i usluga neophodnih za organizaciju venčanja : saloni venčanica, restorani, zlatare,odela, dekoracije, fotografi , svadbene torte, cvećare.

Pored redovnog izlagačkog dela u okviru pratećeg programa sajma venčanja na bini u hali Šumadija sajma predstaviće se kragujevački bendovi.

Posetioci će biti u prilici da na jednom mestu pronađu sve neophodno za njihovo venčanje po izuzetnim sajamskim cenama.

Svečano otvaranje Sajma venčanja je u petak , 10.februara u 12h.

Radno vreme sajma za posetioce je od 10.00 do 20.00 časova (PETAK I SUBOTA), dok će poslednjeg dana sajma u nedelju, sajam biti otvoren do 18.00 časova.

Ulaz je 100 dinara. Parking u krugu sajma je besplatan.