Konferencija za medije – SAJAM VENČANJA 2024

Povodom predstojeće manifestacije SAJMA VENČANJA, danas je na Šumadija sajmu u Medija centru održana konferencija za medije.

Sajam venčanja održaće se od 23-25. februara 2024. godine na Šumadija sajmu, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Na današnjoj press konferenciji prisustvovali su direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn, PR Šumadija sajma, Sandra Buntić i predstavnik zlatare “Djani“ , Slađana Kovačević.

Ostalo je još malo vremena do početka ekskluzivnog Sajma venčanja, koji će se održati na Šumadija sajmu, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Glamurozno uređenje, vrhunska ponuda i VIP usluga na 1600 kvadrata nudi sve za venčanje iz snova i druge svečanosti.

Pripremili smo širok asortiman proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe.

Želimo da vam prikažemo najveću kolekciju najlepših modela venčanica, ekskluzivnih svetskih brendova kako biste pronašle onu o kojoj sanjate, predivne burme, eksluzivne restorane i hotele, najlepše dekoracije, nestvarne svadbene torte, profesionalne fotografe, pozivnice, scenske efekte, elegantna odela i cipele za muškarce i najbolje muzičke bendove…

Prvi ples je najromantičniji trenutak na venčanju, a na bini u centralnom delu hale imaćete mogućnost da pogledate i jedinstvene performanse koji će izvesti profesionalaci…

Sve na jednom mestu za Vaš najlepši dan, olakšajte sebi organizaciju venčanja, a kako ne biste propustili nijedan detalj, posetite NAJVEĆI sajam venčanja na Šumadija sajmu u Kragujevcu … I to sa neverovatnim sajamskim popustima!

Pripremamo Vam pravu svadbenu magiju, a na Vama je samo da zablistate i izgovorite čarobno DA!

Radno vreme sajma je od 10-20h, sva tri dana sajma.
Svečano otvaranje je u petak, 23.februara u 12h.

Cena dnevne ulaznice je 200 dinara