Novosti

Novosti2021-12-23T08:10:05+00:00

Sve vesti i novosti Šumadija sajma

Ovde možete pogledati sve vesti i novosti u vezi Šumadija sajma.

Budite u toku sa prethodnim aktivnostima i dešavanjima, brojnim sajmovima i promocijama domaćih i inostranih brendova održanim na Šumadija sajmu u Kragujevcu.

Memorandum o saradnji između Šumadija sajma, Kragujevac i Udruženja građana „Svet različitih a istih“

Memorandum o saradnji između Šumadija sajma, Kragujevac i Udruženja građana „Svet različitih a istih“ Danas, 27. 09.2023. god. je potpisan Memorandum o saradnji između Šumadija sajma, Kragujevac i Udruženja građana „Svet različitih a istih“, Skoplje, koje je osnivač Međunarodnog sajma za promociju i razvoj regiona - PROGRESS IN 2024. Direktor Šumadija sajma Aleksandar Štajn i predsednica Udruženja.

Svečana večera “KomdelExpo 2023” i dodela zahvalnica poslovnim partnerima

Svečana večera "KomdelExpo 2023" i dodela zahvalnica poslovnim partnerima Na svečanoj večeri u organizaciji Šumadija sajma, JKP. Šumadija i Poslovnog udruženja komunalnih preduzeća Srbije "KOMDEL", uručene su specijalne zahvalnice poslovnim saradnicima. Zahvalnice su uručene povodom uspešne poslovne saradnje i doprinosa u organizaciji sajma komunalne opreme "Komdel Expo". Galerija .

Otvoren 18.Međunarodni sajam komunalne opreme“KOMDEL EXPO 2023“

Otvoren 18.Međunarodni sajam komunalne opreme“KOMDEL EXO 2023“ Dana 20.septembra 2023.godine zvanično je otvoren 18.Međunarodni sajam komunalne opreme“KOMDEL EXO 2023“ na kom učestvuju brojni domaći i strani izlagači, mađu kojima su JKP, proizvođači , prodavci, distributeri i uvoznici komunalne opreme. Manifestacija će trajati do 22.septembra. Na svečanom otvaranju prisutnim zvanicama obratili su se direktor Šumadija sajma, g-din Aleksandar.

Konferencija za medije povodom 18. Međunarodnog sajma komunalne opreme “Komdel Expo”

Konferencija za medije povodom 18. Međunarodnog sajma komunalne opreme “Komdel Expo” Danas je na Šumadija sajmu u Medija centru održana konferencija za medije povodom 18. Međunarodnog sajma komunalne opreme “Komdel Expo”, koji će se održati na Šumadija sajmu u Kragujevcu od 20. do 22. septembra. Press konferenciji su prisustvovali direktor Šumadija sajma, Alekasandar Štajn i direktor JKP.

OTVOREN 19. ŠUMADIJSKI SAJAM POLJOPRIVREDE

Na Šumadija sajmu, dana 07.09.2023. godine je otvoren 19. Šumadijski sajam poljoprivrede, na kome se predstavlja više od stotinu izlagača stočarske i biljne proizvodnje. Veliki deo izložbenog prostora ispunila je mehanizacija, oprema i alati za poljoprivredu. Naredna četiri dana biće održana brojna stručna predavanja i tribine o poljoprivredi, a biće i održane tradicionalne izložbe stoke i sitnih životinja. .

Press konferencija povodom 19. Šumadijskog sajma poljoprivrede

Danas u prostorijama Medija centra na Šumadija sajmu, održana je press konferencija povodom 19. Šumadijskog sajma poljoprivrede , koji se održava u periodu od 7. do 10. septembra 2023. Na današnjoj press konferenciji govorio je direktor Šumadija sajma , Aleksandar Štajn, a na konferenciji za novinare je bio prisutan i načelnik Odeljenja za poljoprivredu, Nikola Paunović. Aleksandar.

ZVANIČNO JE OTVOREN “DAN INOVACIJA” NA ŠUMADIJA SAJMU

Dana, 6. Juna 2023. na Šumadija sajmu u Kragujevcu svečano je otvoren “Dan inovacija”. “Dan inovacija” u organizaciji Grada Kragujevca, Šumadija sajma, Regionalne agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja, Univerziteta u Kragujevcu i Fonda za inovacionu delatnost svečano je otvoren danas u Hali 1 Šumadija sajma, uz prisustvo Mihaila Jovanovića, ministra informisanja i telekomunikacija organizatora događaja.

Press konferencija povodom „Dana inovacija”.

Danas, u prostorijama Medija centra na Šumadija sajmu, održana je press konferencija povodom „Dana inovacija”. Na današnjoj konferenciji za medije govorili su direktor Šumadija sajma , Aleksandar Štajn, član Gradskog veća za investicije i upravljanje projektima, Danka Andonovski i direktor Regionalne agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja, Nenad Popović. Generalni pokrovitelj ovogodišnje manifestacije “Dan inovacija” je.

Konferencija „Nove mogućnosti za investiranje 23“ održana na Šumadija sajmu u Kragujevcu

Konferencija „Nove mogućnosti za investiranje 23“ održana na Šumadija sajmu u Kragujevcu U Kragujevcu je danas održana međunarodna Investiciona konferencija „Nove mogućnosti za investiranje 23“ koja je okupila predstavnike Evropske unije, ambasada u Republici Srbiji, međunarodnih i nacionalnih finansijskih organizacija, predstavnike gradova i opština iz zemlje i regiona, uspešnih.

19 maja, 2023|Categories: Vesti|Tags: , , |

Press konferencija povodom Sajma knjiga „Književna zona”

Danas, u prostorijama Medija centra na Šumadija sajmu, održana je press konferencija povodom Sajma knjiga „Književna zona”. Na današnjoj konferenciji za medije govorili su direktor Šumadija sajma , Aleksandar Štajn, direktor Ustanove kulture „Koraci”, Mirjana Milenković, kao i član Gradskog veća za kulturu, Miljan Bjeletić. Govornici su istakli da je ovaj događaj od izuzetnog značaja za grad.

Go to Top