Novosti

Novosti2021-12-23T08:10:05+00:00

Sve vesti i novosti Šumadija sajma

Ovde možete pogledati sve vesti i novosti u vezi Šumadija sajma.

Budite u toku sa prethodnim aktivnostima i dešavanjima, brojnim sajmovima i promocijama domaćih i inostranih brendova održanim na Šumadija sajmu u Kragujevcu.

OTVOREN 14. SAJAM HORTIKULTURE NA ŠUMADIJA SAJMU

OTVOREN 14. SAJAM HORTIKULTURE NA ŠUMADIJA SAJMU Dana 19. aprila, na Šumadija sajmu, zvanično je otvoren Sajam hortikulture, koji će trajati do ponedeljka 22. aprila 2024. godine. Na samom početku zvaničnog otvaranja, prisutne je pozdravio domaćin manifestacije i direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn. Prisutnim zvanicama i posetiocima, obratila se i Suzana Milojević Stojanović, iz sektora za održavanje.

april 19th, 2024|Categories: Sajam Hortikulture, Vesti|Tags: , , , , , |

Konferencija za medije – Sajam Hortikulture 2024

Konferencija za medije - Sajam Hortikulture 2024 Povodom predstojeće manifestacije SAJMA HORTIKULTURE 2024, danas je na Šumadija sajmu u Medija centru održana konferencija za medije. Sajam hortikulture održaće se od 19. do 21. aprila 2024. na Šumadija sajmu, u organizaciji Šumadija sajma, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca. Na današnjoj press konferenciji govorili su direktor Šumadija sajma, Aleksandar.

april 18th, 2024|Categories: Sajam Hortikulture, Vesti|Tags: , , , , , , |

Press konferencija povodom 16. Prodajnog sajma nameštaja

Danas u prostorijama Medija centra na Šumadija sajmu, održana je press konferencija povodom 16. Prodajnog sajma nameštaja, koji se održava u periodu od 6. do 14. aprila 2024. Na današnjoj press konferenciji govorio je direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn. Direktor je istakao da je sajmska hala od 1600 kvadrata, apsolutno popunjena i da je ova sajamska manifestacija.

Dodela zahvalnica – Sajam venčanja 2024

Dodela zahvalnica - Sajam venčanja 2024 Danas su svečano dodeljene zahvalnice izlagačima ovogodišnjeg Sajma venčanja. Na sajmu se predstavilo više od 35 izlagača. I ove godine su svojim doprinosom i ponudom upotpunili ovu manifestaciju. Vidimo se i danas do 18h. .

februar 25th, 2024|Categories: Sajam Venčanja, Vesti|Tags: , , , , |

Otvoren Sajam venčanja 2024

Otvoren Sajam venčanja 2024 Dana 23. februara 2024. godine na Šumadija sajmu, zvanično je otvoren Sajam venčanja. Sajam venčanja organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca. Pred velikim brojem posetilaca, izlagača , zvanica i medija u blistavom i svetlucavom ambijentu Hale Šumadija sajma svečano je otvoren „Sajam venčanja 2024”, koji će trajati do 25. februara. Prisutnim predstavnicima.

februar 23rd, 2024|Categories: Sajam Venčanja, Vesti|Tags: , , , , |

Konferencija za medije – SAJAM VENČANJA 2024

Konferencija za medije - SAJAM VENČANJA 2024 Povodom predstojeće manifestacije SAJMA VENČANJA, danas je na Šumadija sajmu u Medija centru održana konferencija za medije. Sajam venčanja održaće se od 23-25. februara 2024. godine na Šumadija sajmu, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca. Na današnjoj press konferenciji prisustvovali su direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn, PR Šumadija sajma, Sandra Buntić i.

februar 21st, 2024|Categories: Sajam Venčanja, Vesti|Tags: , , , , , |

Otvoren SAJAM SPORTA pod parolom „Moj grad,moj klub.“

Dana 9. Februara 2024. godine na Šumadija sajmu, zvanično je otvoren SAJAM SPORTA  pod parolom „Moj grad,moj klub.“ Sajam sporta organizuju Šumadija sajam, Sportski savez grada Kragujevca, SPD Radnički, FK Radnički, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca. Pred velikim brojem posetilaca ,sportista, ljubitelja sporta, predstavnika medija i zvanica, u sjajnom ambijentu Hale Šumadija sajma svečano je otvoren najveći sportski događaj koji.

Press konferencija povodom Sajma sporta “Moj grad. Moj klub“

Povodom predstojeće manifestacije, Sajma sporta “Moj grad. Moj klub”, danas je na Šumadija sajmu u Medija centru održana konferencija za medije. SAJAM SPORTA "Moj grad. Moj klub", održaće se 9. i 10. februara 2024. godine na Šumadija sajmu. Pokrovitelj manifestacije je grad Kragujevac, u organizaciji Šumadija sajma, Sportskog saveza grada Kragujevca, SPD. Radnički- Kragujevac, FK.Radnički- Kragujevac. Na konferenciji  za.

Kalendar sajmova za 2024. godinu

Poštovani, ovde možete pogledati kalendar planiranih sajmova i manifestacija za 2024. godinu. Šumadija sajam Kragujevac. Organizacija sajamskih manifestacija. Datum održavanja: Naziv manifestacije: 13. januar Rezervisan termin 09/10. februar Sajam Sporta 23/25. februar Sajam Venčanja 06/14. april Sajam nameštaja 19/21. april Sajam Hortikulture 26/27. april Rezervisan termin 10. maj Rezervisan termin.

decembar 29th, 2023|Categories: Kalendar sajmova, Vesti|Tags: , , , , , , |

Otvoren je dečiji sajam „Zimska čarolija“, pod parolom “Moj grad, moj klub”

Otvoren je dečiji sajam "Zimska čarolija", pod parolom “Moj grad, moj klub” Dana 22. decembra 2023. godine zvanično je otvoren dečiji sajam Zimska čarolija pod parolom “Moj grad,moj klub”, koji se na Šumadija sajmu održava do nedelje 24. decembra 2023. godine. Organizator  ove manifestacije je „Šumadija sajam”, pokrovitelj grad Kragujevac, a generalni sponzor manifestacije je SPD. Radnički.

Go to Top