Press konferencija povodom Sajma sporta na Šumadija sajmu

Povodom predstojeće manifestacije, Sajma sporta, danas je na Šumadija sajmu u Medija centru održana konferencija za medije.

“SAJAM SPORTA “, održaće se 24. i 25. februara 2023. godine na Šumadija sajmu.

Pokrovitelj manifestacije je grad Kragujevac, u organizaciji Šumadija sajma, Sportskog saveza grada Kragujevca, SPD. Radnički- Kragujevac, FK.Radnički- Kragujevac .

Pored domaćina, direktora Šumadija sajma, Aleksandra Štajna, na konferenciji govorili su i član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović i direktor Sportskog privrednog društva Radnički, Stavra Rašković.

Oni su istakli da ova sportska manifestacija dovoljno govori o značaju sporta za naš grad. Na sajmu će se predstaviti sportski klubovi, sportski savezi, sportska oprema, rekviziti.

Promocija sporta kroz ovu manifestaciju ,ukazuje na vrednost i zdrav stil života svih građana i da je Srbija zemlja sporta i velikih šampiona.

Druženje sa sportistima i sportskim velikanima je samo deo onoga što smo pripremili za naše posetioce i ljubitelje sporta.

Posetioci će biti u prilici da se oprobaju u brojnim sportovima i druže sa aktuelnim kao i nekadašnjim olimpijskim šampionima i sportskim velikanima.

Klubovima biće omogućene prezentacije i atraktivne demonstracije sportova na najnovijem terenu koji će prvi put biti promovisan na sajmu.

Zvanično otvaranje sajma je u PETAK 24. februara u 12h.
Radno vreme sajma je od 10.00 do 19.00 časova.
Ulaz je slobodan.
Dobro došli!