Konferencija za medije – Sajam Hortikulture 2024

Povodom predstojeće manifestacije SAJMA HORTIKULTURE 2024, danas je na Šumadija sajmu u Medija centru održana konferencija za medije.

Sajam hortikulture održaće se od 19. do 21. aprila 2024. na Šumadija sajmu, u organizaciji Šumadija sajma, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Na današnjoj press konferenciji govorili su direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn, kao i predstavnik JKP Šumadija, Suzana Milojević Stojanović.

Direktor sajma je istakao posebno zadovoljstvo, činjenicom da Šumadija sajam organizuje najveći sajam hortikulture u regionu sa rekordnim brojem izlagača.

Na sajmu će se predstaviti oko 100 izlagača sa bogatom izlagačkom ponudom.

Posetioci će biti u prilici da na jednom mestu pronađu sve neophodno za opremanje dvorišta i bašta po izuzetnim sajamskim cenama.

Sajam okuplja veliki broj izlagača iz cele zemlje ,među kojima će se naći velike firme i individualni proizvođači, kompanije koje se bave izradom letnjikovca, uvoznici i distributeri semenske robe, sadnog i dendro materijala, cveća i dekorativnog bilja, travnatog busena, saksija i prateće opreme, supstrata i treseta, zalivnih sistema, parterske galanterije , fontane, baštenske figure, baštenskog alata i mašina, distributeri baštenskog nameštaja koji će predstaviti aktuelne trendove po pitanju baštenskog nameštaja i nameštaja za terase i balkone …

Radno vreme sajma je od 10-20h, sva tri dana sajma.
Ulaz slobodan.

Galerija: