U Kragujevcu je otvoren 14. Međunarodni sajam lova, ribolova i lovnog turizma “KRAGUJ M“

Na Šumadija sajmu u Kragujevcu danas je otvoren 14. Međunarodni sajam lova, ribolova i lovnog turizma „Kraguj M“, na kome učestvuje oko 30 izlagača iz Srbije, Rumunije, Republike Srpske, Nemačke i Severne Makedonije.

Na sajmu su predstavljeni noviteti u oblasti lova i ribolova, a posetioci će moći da dobiju savete i čuju iskustva sa lovišta od evropskih i svetskih stručnjaka, Jedan od izlagača na sajmu je i kragujevačka fabrika Zastava oružje koja će izložiti reprezentativne artikle iz svog lovačkog i sportskog programa.
Na zvaničnom otvaranju prisutnim gostima i posetiocima sajma obratili su se organizator sajma i direktor preduzeća Meteor Still – Dragoljub Dimovski, rukovodilac sektora marketinga, sajamskih manifestacija i tehničkih poslova Šumadija sajma, Ana Rakić Radivojević i predsednik Lovačkog saveza Centralne Srbije – Tomica Radosavljević.

14. Međunarodni sajam lova,ribolova i lovnog turizma “Kraguj M”, zvanično je otvorio član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović, koji je izrazio veliko zadovoljstvo što danas ima priliku da izlagačima i ljubiteljima lova, poželi uspešan sajam i predstojeće sajamske dane.

Plakete sajma “ Kraguj M” , gospodin Dimovski uručio je srpskom glumcu, scenaristi i reditelju Radošu Bajiću, kao i Zoranu Vasoviću i Branislavu Živkoviću.

Sajam “Kraguj M” organizije preduzeće Meteor Still u saradnji sa Lovačkim savezom Centralne Srbije i Šumadija sajmom. Sajam će trajati do nedelje 02. juna 2024. godine.

Radno vreme sajma za posetioce je od 10.00 do 20.00 časova.
Ulaz za posetioce je 150 dinara, a parking u krugu Šumadija sajma je besplatan.