OTVOREN 14. SAJAM HORTIKULTURE NA ŠUMADIJA SAJMU

Dana 19. aprila, na Šumadija sajmu, zvanično je otvoren Sajam hortikulture, koji će trajati do ponedeljka 22. aprila 2024. godine.

Na samom početku zvaničnog otvaranja, prisutne je pozdravio domaćin manifestacije i direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn.

Prisutnim zvanicama i posetiocima, obratila se i Suzana Milojević Stojanović, iz sektora za održavanje zelenih površina “JKP Šumadija“.

Sajam hortikulture svečano je otvorila Maja Angelovska, članica Gradskog veća za komunalnu delatnost, koja je poželela dobrodošlicu svim učesnicima.

Zvanično otvaranje otvaranje i početak najveće cvetne manifestacije u regionu upotpunio je i nastup folklornog ansambla “Svetozar Marković”, kao i nastup Kud-a “Sveti Sava”.

Na ovogodišnjem sajmu se predstavlja oko 100 izlagača, kako i na spoljašnjem ,tako i u sajmskoj hali Šumadija sajma.

Sajam je okupio brojne rasadnike, proizvođače cveća, uvoznike i distributere semenske robe, sadnog i dendro materijala, dekorativnog bilja, travnatog busena, malča, saksija i prateće opreme, distributere baštenskog nameštaja koji će predstaviti trendove po pitanju nameštaja za terase i balkone.

Sajam hortikulture će trajati četiri dana, a radno vreme sajam je od 10.00 do 20.00 časova.

Ulaz slobodan.
Dobro došli!

Galerija: