Danas u prostorijama Medija centra na Šumadija sajmu, održana je press konferencija povodom 19. Šumadijskog sajma poljoprivrede , koji se održava u periodu od 7. do 10. septembra 2023.

Na današnjoj press konferenciji govorio je direktor Šumadija sajma , Aleksandar Štajn, a na konferenciji za novinare je bio prisutan i načelnik Odeljenja za poljoprivredu, Nikola Paunović.
Aleksandar Štajn, direktor Šumadija sajma, najavio je prisustvo više od 100 izlagača na 19. Šumadijskom sajmu poljoprivrede, koji će se predstaviti kako u dvorišnom delu sajma, tako i u sajmskoj hali. Veliki deo izložbenog prostora je popunjen poljoprivrednom mehanizacijom, opremom i alatima za poljoprivredu. U sklopu sajma, a u okviru pratećeg programa tokom četvorodnevne manifestacije organizuju se stočarske i izložbe pernatih i sitnih životinja,kao i stručna predavanja i takmičenja, najavio je načelnik Odeljenja za poljoprivredu, Nikola Paunović.

Na Šumadijskom sajmu poljoprivrede, na manifestaciji sa najdužom tradicijom, pored bogatog izlagačkog sadržaja, poljoprivrednici i posetioci će tokom svih sajamskih dana imati priliku da pogledaju i bogat kulturno umetnički program u okviru kojeg će nastupiti i mnoga Kulturno-umetnička društva.
Sajam poljoprivrede u Kragujevcu je najveća regionalna smotra takve vrste van Vojvodine i Beograda.
“19. Šumadijski sajam poljoprivrede“, organizuje Šumadija sajam pod pokroviteljstvom grada Kragujevca. Partner Šumadijskog sajma poljoprivrede je Dunav osiguranje, a PRIJATELJ sajma je kompanija „Donić “ doo iz Velike Plane.
Sajam počinje 7. septembra i trajaće do 10. septembra.
Radno vreme sajma za posetioce je od 10.00 do 20.00 časova.
Ulaz na sajam kao i parking u krugu Šumadija sajma je besplatan.
Dobro došli!