OTVOREN SAJAM AUTOMOBILA “AUTO EXPO 2023”

Dana 07.decembra 2023. godine zvanično je otvoren sajam automobila “Auto Expo 2023” koji se na Šumadija sajmu održava do nedelje 10. decembra 2023. godine.
Organizator ove manifestacije je „Šumadija sajam”, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Na samom početku usledilo je obraćanje domaćina ove manifestacije, direktora Šumadija sajma, Aleksandra Štajna. Prisutne izlagače i zvanice pozdravio je i višestruki prvak na brdskim trkama, Mikica Vesnić.

Takođe u okviru ceremonije svečanog otvaranja, prisutnim zvanicama i izlagačima, kratkim govorom obratili su se i direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, Branko Stamatović, generalni sekretar Asocijacije uvoznika i delova, Boris Ćorović, a ispred Uprave saobraćajne policije, Dejan Stević.

Ekspanzija Sajma automobila i ovogodišnje veliko interesovanje za isti, svakako su jasan pokazatelj privrednog razvoja grada Kragujevca.

18. po redu Sajam automobila na naše veliko zadovoljstvo zvanično je otvorio, naš dugogodišnji saradnik i izlagač , vlasnik i generalni direktor kompanije Tomić auto 034, Dragan Tomić.

U hali „Šumadija sajma”, posetioci će imati priliku da pogledaju najnovije modele koje će predstaviti najzastupljeniji brendovi automobilske industrije, poput Wolksvagena, Mazde, Škode, Hyndaia, Fiata, Alfa Romea, Jeep-a, Lancie, Nissana, Kie i dr.

EKSKLUZIVNE premijere već od prvog dana sajma.

Radno vreme sajma je od 10.00 do 20.00 časova, dok je poslednjeg dana sajma u nedelju 10. decembra od 10.00 do 17.00 časova.

Cena ulaznice je 100 dinara.
Parking za posetioce je besplatan.
Dobro došli!