Zvanično je otvoren SAJAM SPORTA pod parolom „Moj grad,moj klub.“

Dana 28. januara 2022. godine na Šumadija sajmu, zvanično je otvoren SAJAM SPORTA pod parolom „Moj grad,moj klub.“ Sajam sporta organizuju Šumadija sajam, Sportski savez grada Kragujevca, SPD Radnički, FK Radnički, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca.
Pred velikim brojem posetilaca ,sportista ,predstavnika medija i zvanica, u sjajnom ambijentu Hale Šumadija sajma svečano je otvoren najveći sportski događaj koji će trajati do 29. januara.

Prisutnim predstavnicima grada Kragujevca, izlagačima, poslovnim partnerima i posetiocima sajma, pozdravnim rečima obratio se domaćin ove manifestacije direktor Šumadija sajma , Aleksandar Lazović. Svečanom otvaranju prisustvovali su i predstavnik iz sveta sporta, naš paraolimpijac, Dragan Ristić iz streljačkog kluba “Čika Mata“, kao i član Gradskog veća, Predrag Stevović.

Kroz svoje obraćanje su istakli značaj sajma sporta, kao i da je upravo ova manifestacija najbolje mesto gde mladi ljudi mogu da se opredele za neki sport, okušaju u manje poznatim sportovima, ali i da upoznaju svoje idole i velike šampione.

Sajam sporta , zvanično je otvorio gradonačelnik grada Kragujevca , gospodin Nikola Dašić, istakavši da je grad Kragujevac oduvek bio grad sporta i zahvalio svima koji su došli da podrže prvi Sajam u ovom formatu u našem gradu.

U okviru ceremonije otvaranja, posetioci su uživali u nastupu plesne škole Fiesta, a nakon njihovog nastupa svi zajedno su krenuli u oblizak sajamske postavke.

Na ovom sajmu će se predstaviti 27 izlagača, među kojima su i udruženja, klubovi i savezi, kao i šest komercijalnih izlagača. Posetioci će imati priliku da se druže sa poznatim imenima kragujevačkog sporta a pripremaju se i brojna iznenađenja za ljubitelje sporta.

Tokom dva dana, 28. i 29. januara, sajam će biti otvoren od 10 do 19 sati.
Besplatan ulaz i parking!
Dobro došli!