Zvanično je otvoren SAJAM SPORTA pod parolom „Moj grad, moj klub.“

Dana 24. februara 2023. godine na Šumadija sajmu, zvanično je otvoren SAJAM SPORTA pod parolom „Moj grad,moj klub.“

Sajam sporta organizuju Šumadija sajam, Sportski savez grada Kragujevca, SPD Radnički i FK Radnički, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca.

Pred velikim brojem posetilaca, sportista, ljubitelja sporta, predstavnika medija i zvanica, u sjajnom ambijentu Hale Šumadija sajma svečano je otvoren najveći sportski događaj koji će trajati do 25. februara.

Prisutnim predstavnicima grada Kragujevca, izlagačima, poslovnim partnerima i posetiocima sajma, pozdravnim rečima obratio se domaćin ove manifestacije direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn.

Svečanom otvaranju prisustvovao je i predstavnik iz sveta sporta, šef stručnog štaba Rukometnog kluba SPD. Radnički i bivši reprezentativac Srbije u rukometu, Žikica Milosavljević.

Kroz svoje obraćanje istakli su značaj sajma sporta, kao i činjenicu da je upravo ova manifestacija najbolje mesto gde mladi ljudi mogu da se opredele za neki sport, okušaju u manje poznatim sportovima, ali i da upoznaju svoje idole i velike šampione.

Sajam sporta “Moj grad, moj klub”, zvanično je proglasio otvorenim, ispred grada Kragujevca, član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović, istakavši da je grad Kragujevac oduvek bio grad sporta i zahvalio svima koji su došli da podrže drugi Sajam u ovom formatu u našem gradu.

U okviru ceremonije otvaranja, posetioci su uživali u nastupu Akademskog folklornog ansambla „Svetozar Marković“ i gimnastičkog kluba „Ritmiko“.

Na ovom sajmu se predstavlja 25 izlagača, među kojima su i udruženja, klubovi i savezi.

Posetioci će imati priliku da se druže sa poznatim imenima kragujevačkog sporta, a pripremljena su i brojna iznenađenja za ljubitelje sporta.

Tokom dva dana, 24. i 25. februara, sajam će biti otvoren od 10 do 19 sati.

Besplatan ulaz i parking.
Dobro došli!