U četvrtak, 5.12 decembra, od 11.30h na Šumadija sajmu, u okviru Sajma Automobila 2019, Auto kuća „Techno MK Auto“ premijerno će predstaviti nove modele Citroena.

Radi se o novim modelima: C5 Aircross/ Berlingo Business/ Berlingo VAN 

Techno MK Auto Čačak CITROËN SAJAMSKA PONUDA – SLAVIMO ZAJEDNO PRVIH 100 GODINA Prodaja vozila: 032 54 54 050

Godina 1919 predstavlja jednu od najznačajnijih u automobilskoj industriji, sve do današnjih dana. Naime, te godine počela je proizvodnja vozila pod imenom Citroën, brenda koji je podario svetu vanvremenske modele. Na ovogodišnjem sajmu automobila u Kragujevcu Citroën slavi stogodišnjicu. Tom prilikom, na sajmu će biti predstavljeni noviteti i biće ponuđeni sjajni uslovi kupovine.

Citroën C5 Aircross SUV

Svakako da je najinteresantnija premijera – novi C5 Aircross SUV, kojim Citroën na velika vrata ulazi u klasu SUV vozila. Nosilac programa Citroën Advanced Comfort®, novi C5 Aircross SUV se razlikuje po svojoj udobnosti i uvodi dve velike novine: Citroën-ovo oslanjanje na Hidrauličnim progresivnim jastucima® i sedišta Advanced Comfort®, za neprevaziđeni kvalitet u vožnji. Pored toga nudi jedinstvenu modularnost sa 3 nezavisna, klizna i preklapajuća zadnja sedišta i zapreminom prtljažnika „Best in Class“, koja se kreće do 720 litara. Na radost vozača koji uživaju u svom automobilu donosi novitete i kroz čak 20 tehnologija za pomoć u vožnji uz najnovije motore od 130 i 180 KS i novim automatskim menjačem sa 8 brzina.

Citroën Berlingo

Na štandu Citroën-a biće izložen i Berlingo najnovije generacije, nagrađen u obe svoje verzije: putnička je osvojila najprestižniju evropsku nagradu AutoBest 2019, a VAN verzija je dobila najcenjeniju nagradu u segmentu komercijalnih vozila Van Of The Year 2019. To je model koji donosi potpuno novi pogled na vozila iz svog segmenta, u šta će publika moći da se uveri već na prvi pogled.

Citroën C3, C3 Aircross, C-Elysée, C4 Cactus... C3 Business, Jumpy i Jumper

Pored ova dva noviteta, Citroën predstavlja i ostale svoje popularne modele: C3, C3 Aircross, C-Elysée, C4 Cactus i ostala vozila iz Business i komercijalnog programa C3 Business, Jumpy i Jumper. Sve cene su promotivne, obezbeđeno je sajamsko finansiranje sa veoma niskim kamatnim stopama na kredite i za lizing kupovine, a tu su i brojni pokloni i druga iznenađenja za prve kupce.