Loading Events

Sajam obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija 2017

Sajam obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija  koji se organizuje u periodu od 20 – 22 aprila na Šumadija sajmu u Kragujevcu, okupiće brojne visokoškolske ustanove i škole, tako da će svi budući studenti i srednjoškolci moći da pogledaju studijske programei  preuzmu informatore, kao i da se detaljno informišu o određenom fakultetu i školi.

Takođe na Sajmu će biti prisutni brojni poslodavci, agencije za zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju, koji će u tom trenutku imati potrebe za određenim radnim mestima od sezonskih poslova do poslova sa stalnim radnim odnosom.

Sajam obrazovanja 2017

Preduzetništvo i inovacije će se ove godine predstaviti kako u izlagačkom delu, tako i kroz prateći program Sajma. Tako će istaknutiji preduzetnici govoriti na temu razvoja preduzetništva, ali nije zanemarljivo ni učešće mladih preduzetnika koji su na samom početku razvoja.

Jedne od tema koje će se naći na pratećem programu sajma jesu i  Okrugli sto na temu Podsticaj razvoja inovacija u privredi. – Regionalna privredna komora, zatim tema Dualno obrazovanje , Start your way up conference – Udruženje preduzetnika MLADI…

Očekuje se dosta izlagača i jedna kvalitetna ponuda Sajma u svim segmentima.

Radno vreme sajma 20 i 21 aprila je od 10 do 18 časova, a u subotu 22 aprila radno vreme je od 10 do 15 časova.

Ulaz i parking su besplatni.

Dokumentacija:

IZLAGAČKE PRIJAVE

Preuzmite izlagačke prijave

IZLAGAČKE PRIJAVE

sajam obrazovanja prijava

POZIVNO PISMO

Preuzmite pozivno pismo

PRATEĆI PROGRAM

Preuzmite prateći program

PRATEĆI PROGRAM

Sajam Obrazovanja - prateci program

Galerija

Podelite sa Vašim prijateljima!