Loading Events

„Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma 2018“

Poštovane kolege,

Pozivamo Vas na deseti „Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu, od 23. do 25. novembra 2018. godine!  Organizatori ove manifestacije su „Šumadija sajam“ i Gradska turistička organizacija „Kragujevac“.

U cilju predstavljanja turističkih potencijala Srbije i zemalja regiona, „Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu okupiće i ove godine brojne izlagače, nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije koje će predstaviti objedinjenu ponudu za zimu 2018/2019, hotelijere, turističke centre, banjska lečilišta, seoska domaćinstva i poljoprivredna gazdinstva, vinarije itd.

Za posetioce i izlagače biće organizovani brojni stručni i zabavni sadržaji. Potrudićemo se da i ove godine obezbedimo sagovornike iz instuticija nadležnih za rešavanje problema sa kojima se suočava turistička privreda i obezbedimo predavače koji će nam ukazati na mogućnosti obezbeđivanja dodatnih izvora finansiranja poboljšanja kvaliteta usluge.

Tokom tri sajamska dana stručni žiri u kojem će biti predstavnici nadležnih republičkih institucija i lokalnih turističkih organizacija izabraće najuspešnije izlagače i poslednjeg dana Sajma biće dodeljene nagrade u kategorijama:

 

  1. Najuspešnija promocija
  2. Najuređeniji izlagački prostor
  3. Najbolji promo materijal

I ove godine organizovaćemo Sajam zimnice i pozivamo zainteresovane proizvođače zdrave hrane i pića da nam se prodruže krajem novembra u Kragujevcu!

Ujedno napominjemo da možemo da Vam pomognemo u pripremi Vaše promocije u okviru ovogodišnjeg „Sajma turizma“ u Kragujevcu. Molimo Vas da nam sve Vaše eventualne predloge i sugestije, kao i program i termin promotivnih aktivnosti dostavite do 10. novembra 2018. godine.

Do skorog viđenja na „Sajmu turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu,

srdačno Vas pozdravljamo!

Dobro nam došli!

 

Dokumentacija:

Podelite sa Vašim prijateljima!