Pozivamo Vas na

“SAJAM HORTIKULTURE” koji Šumadija Sajam Kragujevac organizuje u periodu od 29-31. aprila 2020. godine (petak, subota, nedelja).

Poučeni iskustvom prethodnih godina na sajmovima hortikulture, koji su okupljali veliki broj izlagača iz oblasti hortikulture i srodnih delatnosti sa teritorije cele Srbije, cilj nam je da na ovogodišnjem sajmu, učešće uzme još veći broj izlagača iz pomenutih oblasti.
Među izlagačima će se naći veliki i individualni proizvođači, uvoznici i distributeri semenske robe, sadnog i dendro materijala, cveća i dekorativnog bilja, travnatog busena, malča, saksija i prateće opreme, supstrata i treseta, zalivnih sistema, parterske galanterije, mašina i baštenskog alata, kao i proizvođači u eksterijeru.

“SAJAM HORTIKULTURE” se organizuje u dvorišnom, odnosno spoljašnjem prostoru Šumadija Sajma.

Nudimo Vam bogatu marketinšku kampanju i medijsku pokrivenost, samim tim i VELIKU posećenost, kako bi ste ostvarili poslovne kontakte i poslovno povezivanje i kako bi ostvarili uspešnu prodaju.

U cilju prevencije širenja virusa COVID19, molimo Vas da pročitate, i postupate u skladu sa preporukama koje nam je uputio CENTAR ZA JAVNO ZDRAVLJE KRAGUJEVAC.
Dokument koji sadrži kompletan tekst sa preporukama se nalazi na dnu ove stranice.

Srdačno Vas pozdravljamo,
Šumadija Sajam doo Kragujevac

Preporuke:

Sajam hortikulture, od 29. do 31. maja.  Dobrodošli!