Press konferencija povodom sajma sporta “Moj grad.Moj klub“

Povodom predstojeće manifestacije , sajma sporta “Moj grad.Moj klub“, danas je na Šumadija sajmu u Medija centru održana konferencija za medije. “SAJAM SPORTA – MOJ GRAD. MOJ KLUB“, održaće se 28. i 29. januara 2022. godine na Šumadija sajmu, u organizaciji Šumadija sajma, a uz podršku Sportskog saveza grada Kragujevca, SPD. Radnički, Kragujevac, FK.Radnički- Kragujevac.

Pored domaćina, direktora Šumadija sajma Aleksandra Lazovića , na konferenciji govorili su i član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović, potpredsednik Sportskog saveza grada Kragujevca, Goran Ilić i generalni sekretar Sportskog saveza Kragujevac , Borko Marinković.

Oni su istakli da ova sportska manifestacija dovoljno govori o značaju sporta za naš grad.Na sajmu će se predstaviti sportski klubovi, sportski savezi, sportska oprema, rekviziti…

Promocija sporta kroz ovu manifestaciju ,ukazuje na vrednost i zdrav stil života svih građana i da je Srbija zemlja sporta i velikih šampiona. Druženje sa sportistima i sportskim velikanima je samo deo onoga što smo pripremili za naše posetioce i ljubitelje sporta .Posetioci će biti u prilici da se oprobaju u brojnim sportovima i druže sa aktuelnim kao i nekadašnjim olimpijskim šampionima i sportskim velikanima.

Zvanično otvaranje sajma je u PETAK 28.januara u 12h.

Dobro došli!