Povodom predstojeće manifestacije, Sajma sporta “Moj grad. Moj klub”, danas je na Šumadija sajmu u Medija centru održana konferencija za medije.

SAJAM SPORTA „Moj grad. Moj klub“, održaće se 9. i 10. februara 2024. godine na Šumadija sajmu.

Pokrovitelj manifestacije je grad Kragujevac, u organizaciji Šumadija sajma, Sportskog saveza grada Kragujevca, SPD. Radnički- Kragujevac, FK.Radnički- Kragujevac.

Na konferenciji  za medije govorili su PR  Šumadija sajma – Sandra Buntić, član Privremenog organa grada Kragujevca, Predrag Stevović, zamenik generalnog  sekretara  Sportskog privrednog društva Radnički, Ivan Milošević, generalni sekretar Sportskog saveza Kragujevca, Borko Marinković i sekretar omladinske škole FK Radnički, Bratislav Dinić.

Oni su istakli da ova sportska manifestacija dovoljno govori o značaju sporta za naš grad. Cilj ove manifestacije je promocija sporta i poruka deci da se bave sportom, kao i da svoje slobodno vreme koriste trenirajući bilo koji sport i da upravo odavde započnu svoj put ka osvajanju medalja.

Na sajmu će se predstaviti  više od 30 izlagača, među kojima su istaknuti sportski klubovi, sportski savezi, sportska oprema, rekviziti.

Promocija sporta kroz ovu manifestaciju ,ukazuje na vrednost i zdrav stil života svih građana i da je Srbija zemlja sporta i velikih šampiona.

Posetioci će biti u prilici da se oprobaju u brojnim sportovima i druže sa aktuelnim kao i nekadašnjim olimpijskim šampionima i sportskim velikanima.

Klubovima biće omogućene prezentacije i atraktivne demonstracije sportova na terenu koji će biti postavljen u centralnom delu sajamske hale.

Zvanično otvaranje sajma je u PETAK 9. februara u 12h. Radno vreme sajma je od 10.00 do 19.00 časova.

Ulaz je slobodan.

Dobro došli!