Press konferencija povodom sajma Građevinarstva 2022.

Povodom predstojeće manifestacije SAJMA GRAĐEVINARSTVA, danas je na Šumadija sajmu u Medija centru održana konferencija za medije.

Sajam građevinarstva održaće se od 03-05. marta 2022. godine na Šumadija sajmu, u organizaciji Šumadija sajma uz podršku Građevinskog klastera Šumadije i Pomoravlja, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Na današnjoj press konferenciji prisustvovali su direktor Šumadija sajma-Aleksandar Lazović, član Gradskog veća za privredu, Radomir Erić i predstavnik Građevinskog klastera Šumadije i Pomoravlja, Jelena Bojović.

Direktor sajma , istakao je da je građevinarstvo značajna oblast privrede u ovom gradu i najavio predstavljanje kompanija iz svih segmenata građevinske delatnosti koji će izlagati na predstojećoj sajmskoj manifestaciji u cilju da pruže i omoguće posetiocima sajma i svojim klijentima ekskluzivne sajamske pogodnosti i popuste, kao i činjenicu da ovogodišnji sajam građevinarstva predstavlja idelnu priliku za susrete poslovnih ljudi iz oblasti građevinske industrije.

Prateći program koncipiran kao izlagački deo manifestacije, dopunjen je stručnim sadržajima koji uključuju brojne prezentacije, stručne skupove i predavanja, istakla je Jelena Bojović, predstavnik Građevinskog klastera Šumadije i Pomoravlja.

Tokom sajamskih dana brojne građevinske firme predstaviće širok spektar proizvoda i usluga, od istraživanja i projektovanja, izgradnje i održavanja objekata, kao i odličnu ponudu građevinskih mašina, alata, materijala…

Radno vreme sajma je od 10-18h, osim u subotu, poslednjeg dana, kada se sajam zatvara u 16 sati.

Svečano otvaranje je u ČETVRTAK , 03.MARTA sa početkom u 12h.

Ulaz slobodan.
Dobro došli!