Press konferencija povodom dečijeg sajma “Zimska čarolija”

Dana 20.12.2021. u prostorijama medija centra na Šumadija sajmu održana je press konferencija povodom dečijeg sajma “Zimska čarolija”, koji se održava u periodu od 24-26.decembra 2021.godine u Kragujevcu.
Na današnjoj press konferenciji prisustvovali su direktor Šumadija sajma-Aleksandar Lazović i direktor SPD Radnički Kragujevac –Bratislav Uraković.

Dečji sajam”Zimska čarolija” okupiće ove godine brojne izlagače. Na sajmu će biti predstavljeni brojni proizvodi za najmlađe, dečija garderoba, igraonice, plesne grupe, prodavnice igračaka, dečiji časopisi, zabavni parkovi. U pitanju je trodnevna manifestacija koja kao osnovni cilj ima promociju dečije populacije, njihovog stvaralaštva, klubova,  edukativnih načina zabave i slično.

Šumadija sajam je pripremio veliku binu na kojoj će se sva tri dana sajma smenjivati atraktivni programi. Uz zabavni park, dečije predstave, maskote, plesne grupe, veliki gradski maskenbal, garantujemo nezaboravno druženje.

Generalni sponzor manifestacije SPD Radnički Kragujevac.
Pokrovitelj manifestacije grad Kragujevac.

Radno vreme sajma za posetioce biće od 10 do 19 časova.
Ulaz je besplatan.
Parking je besplatan.

Molimo sve posetioce da se pridržavaju epidemioloških mera koje su propisane, u vidu nošenja zaštitnih maski i drženje fizičke distance.