Otvoren Sajam venčanja 2022

Dana 11. februara 2022. godine na Šumadija sajmu, zvanično je otvoren Sajam venčanja.
Sajam venčanja organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca.
Pred velikim brojem posetilaca, izlagača , zvanica i medija u blistavom i svetlucavom ambijentu Hale Šumadija sajma svečano je otvoren prvi sajam venčanja u regionu u 2022. godini, koji će trajati do 13. februara.

Prisutnim predstavnicima grada Kragujevca, izlagačima, poslovnim partnerima i posetiocima sajma obratio se domaćin ove manifestacije direktor Šumadija sajma, Aleksandar Lazović, predstavnik zlatare “Filigran“-Vladimir Vuletović , a sajam je svečano otvorila Sanja Tucaković član Gradskog veća za lokalnu samoupravu.

Kroz svoje obraćanje su istakli značaj održavanja ove manifestacije i istakli posebno zadovoljstvo činjenicom da Šumadija sajam prvi organizuje sajam venčanja u regionu u 2022. godini.
Na sajmu se predstavlja 25 renomiranih izlagača sa bogatom ponudom proizvoda i usluga neophodnih za organizaciju venčanja: saloni venčanica, restorani, zlatare, dekoracije, fotografi, svadbene torte, usluge keteringa, bendovi.

U okviru ceremonije otvaranja, posetioci su uživali u nastupu Zvezde Granda Bojana Pavlovića a nakon njegovog nastupa svi zajedno su krenuli u obilazak sajamske postavke.

Pored redovnog izlagačkog dela na bini u hali Šumadija sajma sva tri dana sajma predstavljaće se kragujevački bendovi. Posetioci će biti u prilici da na jednom mestu pronađu sve neophodno za venčanje po izuzetnim sajamskim cenama.

Tokom tri dana sajma , sajam će biti otvoren od 10-20 časova.
Besplatan ulaz i parking!

Dobro došli!