Otvoren sajam venčanja 2018

ОТВОРЕН САЈАМ ВЕНЧАЊА!!!

У хали Шумадија сајма данас је, под покровитељством града Крагујевца, отворен „Сајам венчања“ на коме ће се до 25. фебруара представити преко 60 излагача – бројни салони венчаница из Крагујевца, Београда, Чачка, Краљева, златаре, бутици мушких одела, фотографи, хотели, декорације, кетеринг, торте, фризери, шминкери…

Ове године на сајму  специјални гост сајма са позицијом у централном делу сајамске хале јесте модни креатор Бата Спасојевић. Све то само је део излагачког асортимана и незаобилазних детаља који најзначајнији дан у животу могу учинити чаробним.

Поред класичних излагачких садржаја планиране су модне ревије и бројни промотивни саџаји који ће употпунити овогодишњи “Сајам венчања“, како би будућим брачним паровима понудили широку лепезу детаља за венчање. Све да њихов посебан дан заиста и буде посебан.

Поред наступа бендова, курса плеса за младенце, презентација актуелних трендова шминке и фризуре, у пратећем програму три сајамска дана смењиваће се и бројне модне ревије венчаница, фризура, светлосних и сценских ефеката као и декорације столова.

Galerija 23.02.2018 (prvi dan)

Galerija 24.2.2018 (drugi dan)

Galerija 25.2.2018 (treći dan)