OTVOREN SAJAM OBRAZOVANJA I ZAPOŠLJAVANJA

Tradicionalni 12 po redu “ Sajam obrazovanja i zapošljavanja”koji Šumadija sajam organizuje u saradnji sa Nacionalnom službom zapošljavanja i školskom upravom, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, zvanično je otvoren danas 28. Marta 2019. godine na Šumadija sajmu.

Na sajmu se predstavlja preko 100 izlagača.

U delu sajma koji obuhvata obrazovanje predstavljaju se obrazovni potencijali čitave Republike – državni i privatni fakulteti, akademije, univerziteti , srednje i osnovne škole,kao i druge institucije koje se bave obrazovanjem.

Na ovom Sajmu posetioci će moći da se informišu o različitim mogućnostima obrazovnih profila, upoznaju sa prijemnim ispitima, podacima o prolaznosti na upisu, savetima drugih studenata, stipendijama , školarinama kao i mnogim drugim korisnim informacijama vezanim za obrazovanje i potencijalno zapošljavanje nakon završenog školovanja.

Nacionalna služba, brojni poslodavci i agencije koje se bave zapošljavanjem i posredovanjem u zapošljavanju predstavljaju slobodna radna mesta, dok će svi zainteresovani kandidti moći na licu mesta da predaju svoje radne biografije. Od privremenih do stalnih radnih mesta, kao i sezonskih poslova.

Radno vreme sajma je oba dana od 10.00 do 17.00 časova.

Dobrodošli!

OTVOREN SAJAM OBRAZOVANJA I ZAPOŠLJAVANJA

Galerija