ZVANIČNO JE OTVOREN SAJAM HORTIKULTURE NA ŠUMADIJA SAJMU

Dana 29. aprila, na Šumadija sajmu, zvanično je otvoren Sajam hortikulture, koji će trajati do nedelje 01. maja 2022. godine.

Na samom početku zvaničnog otvaranja, prisutne je pozdravio domaćin manifestacije i direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn.
Prisutnim zvanicama i posetiocima, obratio se i doskorašnji direktor, a sada šef kabineta gradonačelnika grada Kragujevca, Aleksandar Lazović.

Sajam hortikulture svečano je otvorila Danka Andonovski, član Gradskog veća za investicije i upravljanje projektima, koja je poželela dobrodošlicu svim učesnicima.

Kragujevački Centar za negovanje tradicionalne kulture Abrašević, posetiocoma su priredili nastup, koji je upotpunio zvanično otvaranje i početak najveće cvetne manifestacije u regionu.

Na ovogodišnjem sajmu se predstavlja oko 100 izlagača, kako i na spoljašnjem ,tako i u sajmskoj hali Šumadija sajma.
Sajam je okupio brojne rasadnike, proizvođače cveća, uvoznike i distributere semenske robe, sadnog i dendro materijala, dekorativnog bilja, travnatog busena, malča, saksija i prateće opreme, distributere baštenskog nameštaja koji će predstaviti trendove po pitanju nameštaja za terase i balkone.

Sajam hortikulture će trajati tri dana, a radno vreme sajam je od 10.00 do 20.00 časova.

Ulaz slobodan.
Dobro došli!

Svečano otvaranje sajma hortikulture 2022.

Prvi dan sajma hortikulture 2022.