OTVOREN SAJAM HORTIKULTURE 2021

Dana 27.maja 2021. godine zvanično je otvoren Sajam hortikulture koji se na Šumadija sajmu održava do nedelje 30.maja.2021.godine.

Ovogodišnji Sajam zvanično je otvorio gradonačelnik grada Kragujevca, Nikola Dašić, a prisutnim predstavnicima grada Kragujevca, izlagačima, poslovnim partnerima i posetiocima sajma obratili su se i Aleksandar Lazović, direktor Šumadija sajma, kao i dr.Zorica Jestrović, direktor Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj.

Na sajmu se predstavlja preko sto izlagača koji nam dolaze iz cele Srbije.

Brojni proizvođači cveća, rasadnici , proizvođači i distributeri baštenskog nameštaja, alata i opreme, kao i mnoge kompanije koje se bave uređenjem eksterijera.
Za četiri sajamska dana posetioci Sajma hortikulture imaće priliku da po sajamskim cenama izlagača Sajma hortikulture urede svoje bašte, dvorišta i svoj zeleni prostor.

Radno vreme Sajma hortikulture je od 10.00 do 20.00 časova, dok je poslednjeg dana sajma u nedelju 30. maja od 10.00 do 18.00 časova.
Dobro došli!

Ovogodišnji Sajam hortikulture dočekujemo pod parolom “Cvet za Gavrila”.

U sajamskoj hali na “ŠTANDU ZA GAVRILA”, prodavaće se donirani artikli naših izlagača, a sav novac sakupljen na taj način biće uplaćen za Gavrila.

Generalni sponzor sajma hortikulture JYSK!

Zlatni sponzori sajma hortikulture: VILLAGER & DONIĆ DOO!

Facebook stranica događaja

JYSK Facebook stranica

Vidimo se na Šumadija sajmu.