OTVOREN SAJAM GRAĐEVINARSTVA 2022

Dana 03. marta 2022. godine zvanično je otvoren “SAJAM GRAĐEVINARSTVA”, koji se na Šumadija sajmu održava do subote 05. marta 2022. godine.

Organizator ove manifestacije je „Šumadija sajam” uz podršku Građevinskog klastera Šumadije i Pomoravlja , a pokrovitelj grad Kragujevac.

Ovogodišnji Sajam zvanično je otvorio, Radomir Erić, član Gradskog veća za privredu,ističući da Grad Kragujevac želi da podrži celu građevinsku industriju jer je ona pokretač svih ostalih industrija, a svečanom događaju i prisutnim zvanicama obratili su se direktor Šumadija sajma, Aleksandar Lazović i narodni poslanik Republike Srbije Dragomir J. Karić, koji su prigodnim govorom pozdravili prisutne ,a izlagačima i poslovnim saradnicima, poželeli dobrodošlicu, prijatan boravak i uspešne poslovne kontakte na sajmu.

Na otvaranju je istaknut značaj ove sajamske i privredne manifestacije kao jedne od najvažnijih za privredni razvoj naše zemlje.

O MANIFESTACIJI

Na ovogodišnjem Sajmu predstavljaju se renomirane građevinske firme ,a učesnici su ponudili projekte, izgradnju objekata, mašine za obradu stakla i stolariju, građevinsku mehanizaciju i mašine, najsavremenije materijale i alate…

U okviru sajma planirane su i propratne aktivnosti, kao što su predavanja, prezentacije, predstavljanje novih projekata koji će prvi put biti prezentovane upravo na sajmu građevinarstva u prostorijama Medija centra na Šumadija sajmu, a stručni program je realizovan i organizovan od strane organizatora u saradnji sa Građevinskim klasterom Šumadije i Pomoravlja.

Radno vreme Sajma je od 10.00 do 18.00 časova, osim u subotu, poslednjeg dana, kada se sajam zatvara u 16 sati.

Ulaz je slobodan.
Dobro došli!