Otvoren sajam građevinarstva 2018

Дана 9 фебруара 2018. Године званично је отворен „ Сајам грађевинарства“ који организујемо у сарадњи са Грађевинским кластером Шумадије и Поморавља и агенцијом Dream factory под покровитељством града Крагујевца.

У присуству председника Скупштине града Мирослава Петрашиновића, члана Градског већа Радомира Ерића, представника излагача из Крагујевца и региона, девети Сајам грађевинарства отворио је Ивица Момчиловић, заменик градоначелника.
У току три сајамска дана представиће се бројне грађевинске фирме које се баве производњом, продајом и дистрибуцијом материјала и опреме са сајамским понудама, инвеститори, предузимачи као и осигуравајуће куће и агенције које се баве прометом некретнина. Поред тога, ове године на сајму, неке од општина, представиће планове и програме изградње па, између осталог, ова манифестација представља платформу за пословно повезивање самих излагача и општина.

Поред излагача из области грађевинарства, на Шумадија сајму ће до недеље, 11. фебруара бити и пратећи мини сајам беле технике, керамике и водоинсталационог материјала “Керабел“.

У оквиру пратећег програма сајма одржаће се стручне  презентације.

Радно време сајма је од 10 до 18 часова, у недељу 11. фебруара биће отворен до 16 сати. Улаз и паркинг за посетиоце је слободан.

Galerija