OTVOREN SAJAM AUTOMOBILA “AUTO EXPO 2021”

Dana 09.decembra 2021. godine zvanično je otvoren sajam automobila “Auto Expo 2021” koji se na Šumadija sajmu održava do nedelje 12. decembra 2021.godine.

Organizator ove manifestacije je „Šumadija sajam”, a pokrovitelj grad Kragujevac.

Ovogodišnji sajam zvanično je otvorio Radomir Erić, ćlan Gradskog veća za privredu , a svečanom otvaranju prisustvovali su direktor Šumadija sajma -Aleksandar Lazović i naš najtrofejniji srpski automobilista- Čedomir Brkić ,koji su izrazili zadovoljstvo da pozdrave prisutne, gostima požele dobrodošlicu, a svim izlagačima uspešan nastup na sajmu.

Na sajmu se predstavlja veliki broj broj uvoznika i distributera najpoznatijih automobilskih brendova, osiguravajuće kuće i auto škole.

U hali „Šumadija sajma” ,posetioci će imati priliku da pogledaju najnovije modele koje će predstaviti: „Hyndai”, „Škoda”, „Alfa Romeo”, „FIAT”, „Nissan”, „Jeep”, „Kia”, „Toyota”, „Volkswagen”, „Renault”, „Dacia”, „Isuzu. EKSKLUZIVNE premijere već prvog dana sajma!

Radno vreme sajma je od 10.00 do 18.00 časova, dok je poslednjeg dana sajma u nedelju 12. decembra od 10.00 do 16.00 časova.

Cena ulaznice je 100 rsd.
Parking za posetioce je besplatan.

Dobro došli!