Na Šumadija sajmu dana 10. oktobra 2019. godine zvanično je otvoren PRVI REGIONALNI SAJAM PRIVREDNIH VOZILA “TRANSTEK 2019.

Sajam organizuje kompanija “Politek” iz Kragujevca uz podršku Šumadija sajma, Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga i grada Kragujevca.

Na sajmu se predstavlja više od 80 različitih modela vozila renomiranih svetskih brendova, dok će se  za tri sajamska dana na pratećem programu sajma naći brojna tematska predavanja, prezentacije, panel diskusije o raznim temama vezanim za transport vozila i poslovanje u ovoj branši.

Sajam privrednih vozila , kao prva manifestacija ovakve vrste u Srbiji, posvećena je kompanijama i preduzetnicima koji se bave međunarodnim transportom , kao i pojedincima koji žele više da saznaju o ovom poslu.

Cilj i planovi organizatora su da sledeće godine ovaj sajam ima međunarodni karakter. Sa još više izlagača i predstavljenih vozila.

Na zvaničnom otvaranju sajma, prisutne goste i izlagače pozdravili su direktor Šumadija sajma, Zoran Nedeljković, direktor Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga, Predrag Lučić, dok je sajam zvanično otvorio član Gradskog veća za privredu grada Kragujevca, Radomir Erić.

Galerija