Otvoren je dečiji sajam „Zimska čarolija“, pod parolom “Moj grad, moj klub”

Dana 22. decembra 2023. godine zvanično je otvoren dečiji sajam Zimska čarolija pod parolom “Moj grad,moj klub”, koji se na Šumadija sajmu održava do nedelje 24. decembra 2023. godine.

Organizator  ove manifestacije je „Šumadija sajam”, pokrovitelj grad Kragujevac, a generalni sponzor manifestacije je SPD. Radnički Kragujevac.

Ovogodišnji  Sajam zvanično je otvorio, Miroslav Petrašinović, član privremenog organa grada Kragujevca, a svečanom otvaranju i najradnosnijem događaju su prisustvovali  direktor Šumadija sajma -Aleksandar Štajn i generalni sekretar  SPD Radnički – Ivan Milošević, koji su izrazili zadovoljstvo da pozdrave prisutne i našim dragim mališanima požele dobrodošlicu, prijatan boravak i druženje.

Na bini Šumadija sajma , izveden je balet Krcko Oraščić, kompozitora Petra Iliča Čajkovskog u izvedbi baletske škole Lujo Davičo. Njihovo izvođenje je doprinelo da ovogodišnje svečano otvaranje  “Zimske čarolije” za sve posetioce bude potpuno drugačije,a naši mali drugari su imali priliku da uživaju u pravoj magičnoj atmosferi.

Na sajmu su predstavljeni brojni proizvodi za najmlađe, igraonice, škole sporta, umetnička društva, plesne grupe, dečija biblioteka, Diznijevi junaci, prodavnice igračaka, zabavni parkovi… Mališani i njihovi pratioci će moći da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, pozorišnim predstavama, neprekidnom zabavnom program na bini.

Radno vreme sajma  je od 10.00 do 20.00 časova.

Ulaz  je slobodan.

Parking  za posetioce  je besplatan.

Dobro došli!