Otvoren deseti po redu „ Sajam građevinarstva“

 

Dana 21.02.2019. godine zvanično je otvoren deseti po redu „ Sajam građevinarstva“ koji organizuje Šumadija sajam pod pokroviteljstvom grada Kragujevca u saradnji sa Građevinskim klasterom Šumadije i Pomoravlja i Inženjerskom komorom Srbije.

Na zvaničnom otvaranju prisutne su pozdravili direktor Šumadija sajma, gospodin Zoran Nedeljković, ispred Građevinskog klastera, gospođa Jelena Bojović, dok je sajam zvanično otvorio glavni urbanista grada Kragujevca, gospodin Aleksandar Nenković.

Na sajmu će se predstaviti brojni izlagači iz sektora građevinarstva, ali i investitori, preduzimači koji će predstaviti svoje planove investicija .

Sajamski popusti brojnih građevinskih firmi koje se bave proizvodnjom , prodajom i distribucijom materijala i opreme neizostavni su deo naše manifestacije.

Brojne tribine, panel diskusije i prezentacije u saradnji sa Građevinskim klasterom Šumadije i Pomoravlja i Inženjerskom komorom Srbije deo su pratećeg programa ovogodišnjeg Sajma građevinarstva.

Generalni sponzor sajma je kompanija Metal sistemi plus, Zlatni sponzor : W&W Inženjering, prijatelji sajma: Hellas centar , Brković nekretnine i Korman put.

Dobrodošli!

Otvoren „ Sajam građevinarstva“ – 21.02.2019

Galerija