OTVOREN Dečiji sajam “Zimska čarolija“ pod parolom “Moj grad. Moj klub”

Dana 23. decembra 2022. godine zvanično je otvoren dečiji sajam Zimska čarolija pod parolom “Moj grad,moj klub”, koji se na Šumadija sajmu održava do nedelje 25. decembra 2022. godine.

Organizator ove manifestacije je „Šumadija sajam”, pokrovitelj grad Kragujevac, a generalni sponzor manifestacije je SPD. Radnički Kragujevac.

Ovogodišnji Sajam zvanično je otvorio, Miroslav Petrašinović, predsednik Skupštine grada Kragujevca, a svečanom otvaranju i najradnosnijem događaju su prisustvovali direktor Šumadija sajma -Aleksandar Štajn i direktor SPD Radnički-Bratislav Uraković, koji su izrazili zadovoljstvo da pozdrave prisutne i našim dragim mališanima požele dobrodošlicu, prijatan boravak i druženje.

Na bini Šumadija sajma , izveden je balet Krcko Oraščić, kompozitora Petra Iliča Čajkovskog u izvedbi baletske škole Lujo Davičo. Njihovo izvođenje je doprinelo da ovogodišnje svečano otvaranje “Zimske čarolije” za sve posetioce bude potpuno drugačije,a naši mali drugari su imali priliku da uživaju u pravoj magičnoj atmosferi.

Na sajmu su predstavljeni brojni proizvodi za najmlađe, dečija garderoba, igraonice, škole sporta, umetnička društva, plesne grupe, dečija biblioteka, Diznijevi junaci, prodavnice igračaka, zabavni parkovi… Mališani i njihovi pratioci će moći da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, pozorišnim predstavama, neprekidnom zabavnom program na bini, VELIKI GRADSKI MASKENBAL i brojne nagrade, edukativne radionice.

Radno vreme sajma je od 10.00 do 20.00 časova.

Ulaz je slobodan.

Parking za posetioce je besplatan.

Dobro došli!