OTVOREN dečiji sajam “Novogodišnji bazar – Zimska čarolija pod parolom “Moj grad,moj klub!”

Dana 24.decembra 2021. godine zvanično je otvoren “Novogodišnji bazar- Zimska čarolija” pod parolom “Moj grad, moj klub!”, koji se na Šumadija sajmu održava do nedelje 26. decembra 2021.godine.
Organizator ove manifestacije je „Šumadija sajam”, pokrovitelji grad Kragujevac, generalni SPONZOR manifestacije je SPD Radnički Kragujevac.

Ovogodišnji sajam zvanično je otvorio, Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, a svečanom otvaranju i najradnosnijem događaju prisustvovali su, direktor Šumadija sajma -Aleksandar Lazović i direktor SPD Radnički-Bratislav Uraković, koji su izrazili zadovoljstvo da pozdrave prisutne i našim dragim mališanima požele dobrodošlicu, prijatan boravak I nezaboravno druženje.

Na bini Šumadija sajma , sa koreografijom “Pahuljica” iz predstave Krcko Oraščić, nastupili su učenici baletske škole Lujo Davičo. Njihovo izvođenje je doprinelo da ovogodišnje svečano otvaranje “Novogodišnji bazar- Zimska čarolija” za sve posetioce bude potpuno drugačije, a naši mali drugari su imali priliku da uživaju u pravoj magičnoj atmosferi.
Na sajmu su predstavljeni brojni proizvodi za najmlađe, dečija garderoba, igraonice, škole sporta, umetnička društva, plesne grupe, dečija biblioteka, Diznijevi junaci, prodavnice igračaka, zabavni parkovi…Mališani i njihovi pratioci će moći da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, pozorišnim predstavama, neprekidnom zabavnom program na bini.

VELIKI GRADSKI MASKENBAL kao i brojne nagrade, edukativne radionice i ostale zanimljive sadržaje prilagođene su novonastalim okolnostima na obezbeđenom prostoru od 1600 kvadratnih metara.

Radno vreme Sajma je od 10.00 do 19.00 časova.
Ulaz je slobodan.
Parking za posetioce je besplatan.
Dobro došli!