Otvoren 18.Međunarodni sajam komunalne opreme“KOMDEL EXO 2023“

Dana 20.septembra 2023.godine zvanično je otvoren 18.Međunarodni sajam komunalne opreme“KOMDEL EXO 2023“ na kom učestvuju brojni domaći i strani izlagači, mađu kojima su JKP, proizvođači , prodavci, distributeri i uvoznici komunalne opreme.

Manifestacija će trajati do 22.septembra.

Na svečanom otvaranju prisutnim zvanicama obratili su se direktor Šumadija sajma, g-din Aleksandar Štajn, direktor JKP Šumadija iz Kragujuevca Marko Vujnović, član Gradskog veća za komunalnu delatnost grada Kragujevca, Maja Andonovska, koji su istakli značaj ovakve manifestacije za komunalna preduzeća i lokalnu samoupravu.

Sajam komunalne opreme “Komdel Expo 2023” zvanično je otvorio ispred Ministarstva državne uprave i samouprave, Državni sekretar Čedomir Rakić.

Sajam komunalne opreme” Komdel Expo“ kao jedina manifestacija ovoga tipa u državi omogućiće brojnim predstavnicima lokalnih samouprava i komunalnog sektora da se upoznaju sa brojnim mogućnostima I inovacijama u komunalnom sektoru.

U toku sajma dešavaće se brojne tematske rasprave, okrugli stolovi I prezentacije novih dostignuća iz oblasti komunalnih tehnologija.

18. Međunarodni sajam komunalne oprema “ KOMDEL EXPO”, organiyuju [umadija sajam, JKP Šumadija, u saradnji sa poslovnim udruženjem komunalnih preduzeća Srbije “Komdel” uz podršku Privredne komore Srbije, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Radno vreme sajma je od 10h do 17h .
Dobro došli !

Galerija

FOTO: LAKI LAZAREVIĆ