OTVOREN 17. Međunarodni sajam komunalne opreme “Komdel Expo”

Dana 12. oktobra 2022. godine zvanično је otvoren 17. Međunarodni sajam komunalne opreme “Komdel Expo”, na kome učestvuju brojni domaći i strani izlagači među kojima su
proizvođači, prodavci, distributeri i uvoznici komunalne opreme, a manifestacija će trajati do 14. oktobra.

Svečanom otvaranju i prisutnim zvanicama obratili su su direktor Šumadija sajma, g-din Aleksandar Štajn i direktor JKP Šumadija iz Kragujevca, g-din Marko Vujnović.

Oni su istakli značaj ovakve manifestacije za komunalna preduzeće i lokalnu samoupravu i poželeli svim izlagačima uspešan nastup i prijatan boravak na sajmu.

Sajam komunalne opreme “Komdel Expo” na našu čast i zadvoljstvo, zvanično je otvorio gradonačelnik grada Kragujevca, g-din Nikola Dašić.

Sajam komunalne opreme “Komdel Expo”, kao jedina manifestacija ovog tipa u državi omogućiće brojnim predstavnicima lokalnih samouprava i komunalnih sektora da se upoznaju sa brojnim mogućnostima i inovacijama u komunalnom segmentu.

U toku sajma dešavaće se brojne temstske rasprave,okrugli stolovi I prezentacije novih dostignuća iz oblasti komunalnih tehnologija.

17. Međunarodni sajam komunalne opreme “KOMDEL EXPO” , organizuju Šumadija sajam i JKP Šumadija, Poslovno udruženje komunalnih preduzeća Srbije” Komdel ”, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Radno vreme sajma za posetioce je od 10h do 17h, a ulaz i parking u krugu Šumadija sajma je besplatan.

Dobro došli!

Galerija

Postavka Sajma