Šumadijski sajam poljoprivrede 2018

 

Dana 06. Septembra 2018. Godine zvanično je otvoren 15. po redu Šumadijski sajam poljoprivrede koji će biti otvoren do nedelje 09. Septembra.

Šumadija sajam kao trece profesionalno sajmište tokom kalendarske godine organizuje brojne sajamske manifestacije, od kojih je svakako najznačajnija manifestacija Šumadijski sajam poljoprivrede, kao sajam sa najdužom tradicijom od 15 godina postojanja.

Sajam poljoprivrede se iz godine u godinu širio u svom izlagačkom delu, od čega se poslednjih nekoliko godina na sajmu predstavi preko 100 izlagača iz zemlje i inostranstva u sajamskoj hali na 1600m2, kao i na spoljašnjem delu sajma na preko 4000 m2.

Brojne tematske izložbe , stručna predavanja, panel diskusije pokazatelj su da je Šumadijski sajam poljoprivrede u pravom smislu reči Jesenja smotra agrara.

Tokom sajamskih dana bogat prateći program čini ovu manifestaciju još sadržajnijom, od čega treba istaći Izložbe u stočarstvu, izložbe sitnih životinja, kao i pčelarske izložbe , mada ne treba izostaviti ni izložbe voća i povrća.

Na sajmu se predstave brojni izlagači iz sveta poljoprivrede, ali ima i onih koji nisu usko vezani za ovaj segment, ali im je promocija na ovakvoj manifestaciji dragocena.

Ova godina beleži porast broja izlagača , što govori u prilog porastu interesovanja za poljoprivredu uopšte.

Na spoljašnjem prostoru predstaviće se kompletna poljoprivredna mehanizacija, kao i prostor namenjen tematskim izložbama, dok se u sajamskoj hali mogu pronaći brojne banke, osiguravajuće kuće, kompanije iz segmenta poljoprivrede, opštine…

Prateći program na centralnoj bini je samo još jedna tradicionalna aktivnost na ovoj manifestaciji. Takođe, poslednjih nekoliko godina primećuje se interesovanje kompanija iz inostranstva , a ove godine generalni sponzor sajma je kompanija iz Belorusije.

Ovo je manifestacija za koju sa sigurnošću možemo reći da predstavlja spoj tradicije i biznisa, jer promocija na ovakvom sajmu predstavlja jednu ozbiljnu poslovnu platformu.

Radno vreme sajma je od 10.00 h- 20.00 h.

Ulaz je Slobodan!

Galerija slika sa otvaranja sajma

Galerija slika sa prvog dana sajma