OTVOREN 14. SAJAM OBRAZOVANJA I STIPENDIJA NA ŠUMADIJA SAJMU

Na Šumadija sajmu, dana 05.10.2023. godine otvoren je 14. ”Sajam obrazovanja i stipendija ”, koji se na Šumadija sajmu održava do petka 06. oktobra 2023. godine.

Organizator ove manifestacije je „Šumadija sajam” , uz podršku Univerziteta u Kragujevcu, a pokrovitelj je grad Kragujevac. Na ovogodišnjoj sajmu se predstavlja više od 30 izlagača, među kojima su brojni fakulteti, osnovne i srednje škole, visokoškolske ustanove i druge obrazovne institucije.

Direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn, poželeo je dobrodošlicu prisutnim predstavnicima grada Kragujevca, izlagačima, brojnim đacima i budućim studentima.

U ime Univerziteta u Kragujevcu, prisutnima se obratio i prorektor za nastavu i studentska pitanja prof. dr Vladimir Ranković.

Sajam je svečano otvorila članica Gradskog veća za investicije i upravljanje projektima, Danka Andonovski, istaknuvši da Sajam obrazovanja i stipendija predstavlja reprezentativnu kulturnu manifestaciju jako značajnu za grad Kragujevac, a posebno važan za sve učenike da steknu širu perspektivu u pogledu izbora životne staze.

U okviru manifestacije je i sadržajan stručni prateći program koji podrazumeva prezentacije i predavanja.

Radno vreme prvog dana sajma je od 10.00 do 17.00 časova, a drugog dana do 15.00 časova. Ulaz na sajam kao i parking u krugu Šumadija sajma je besplatan.

Dobro došli!