OTVOREN 14. SAJAM GRAĐEVINARSTVA

Dana 23. marta 2023. godine zvanično je otvoren “SAJAM GRAĐEVINARSTVA”, koji se na Šumadija sajmu održava do subote 25. marta 2023. godine.

Organizator ove manifestacije je „Šumadija sajam” uz podršku Građevinskog klastera Šumadije i Pomoravlja i Centra za energetsku efikasnost , a pokrovitelj grad Kragujevac.

Ovogodišnji Sajam zvanično je otvorila, Danijela Karić Mileusnić, direktorka marketinga Stambeno poslovnog kompleksa “Tesla Palace” , a svečanom događaju i prisutnim zvanicama obratili su se direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn i energetski menadžer grada Kragujevca, Ana Radojević, koji su prigodnim govorom pozdravili prisutne, a izlagačima i poslovnim saradnicima, poželeli dobrodošlicu, prijatan boravak i uspešne poslovne kontakte na sajmu.

Na otvaranju je istaknut značaj ove sajamske i privredne manifestacije kao jedne od najvažnijih za privredni razvoj naše zemlje.

O MANIFESTACIJI

Na ovogodišnjem Sajmu predstavljaju se renomirane građevinske firme. Učesnici su ponudili projekte, izgradnju obejkata, mašine za obradu stakla i stolariju, građevinsku mehanizaciju i mašine, najsavremenije materijale i alate.

U okviru sajma planirane su i propratne aktivnosti, kao što su predavanja, prezentacije, predstavljanje novih projekata koji će prvi put biti prezentovane upravo na sajmu građevinarstva u prostorijama Medija centra na Šumadija sajmu, gde predavanja i prezentaciju projekata organizuju Građevinski klaster Šumadije i Pomoravlja, Centar za energetsku efikasnost I Inženjerska komora Srbije

Poseban akcenat na Sajmu građevinarstva u Kragujevcu je stavljen na termoizolacione PIR ploče, solarne panele, energetsku efikasnost , kao i na pogodnosti i benefite prilikom kupovine nekretnina u prvom kondominijumu u Kragujevcu.

Radno vreme Sajma je od 10.00 do 18.00 časova, osim u subotu, poslednjeg dana, kada se sajam zatvara u 16 sati.

Ulaz je slobodan.
Dobro došli!