Konferencija za medije povodom  13.”MEĐUNARODNOG SAJMA TURIZMA I SEOSKOG TURIZMA”

Dana 22. novembra 2022. godine na Šumadija sajmu održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen 13. “Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma”.

Prisutnim medijima, obratili su se direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn i direktor Gradske turističke organizacije “Kragujevac”, Bojan Pavlović.

Na 13. po redu “Međunarodnom Sajmu turizma i seoskog turizma”u periodu od 24. do 26. novembra, predstavljaju se brojni izlagači , nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije koje će predstaviti objedinjenu ponudu za zimu 2022/2023, hotelijeri, turistički centri , banjska lečilišta, seoska domaćinstva , vinarije , destilerije…

I ove godine u okviru “Sajma turizma i seoskog turizma” organizujemo i “Sajam zimnice”gde će se predstaviti proizvođači zdrave hrane i pića.

Zadovoljstvo nam je reći da se baš na sajmu u Kragujevcu , u srcu Srbije pre svega promoviše domaći turizam gde nas tokom tri sajamska dana tradicionalno očekuje bogat prateći program, koji u sebi sadrži brojne stručne i zabavne sadržaje.

I ove godine očekujemo tradicionalno dobru posetu, gde će se predstaviti kako cela Srbija , tako i države regiona, a za sve posetioce sajma obezbedili smo brojna poklon putovanja.

Zvanično otvaranje sajma, zakazano je za četvrtak 24. novembar u 11 časova u hali Šumadija sajma.

Drugog dana sajma u petak 25. novembra u 12 časova na platou Šumadija sajma , biće organizovano tradicionalno takmičenje u kuvanju “Šumadijskog čaja” i druženje sa gradonačelnikom grada Kragujevca, Nikolom Dašićem.

Organizatori manifestacije Šumadija sajam i Gradska turistička organizacija “Kragujevac”.

Pokrovitelj manifestacije , grad Kragujevac.

Radno vreme sajma 24. i 25. novembar od 10 do 18 časova, subota 26. novembar od 10 do 15 časova.

Dobro došli!

Galerija