Povodom predstojeće manifestacije SAJMA OBRAZOVANJA I ZAPOŠLJAVANJA, danas je na Šumadija sajmu u Medija centru održana konferencija za medije.

Sajam obrazovanja i zapošljavanja održaće se od 17-18. marta 2022. godine na Šumadija sajmu, u organizaciji Šumadija sajma uz podršku Naionalne službe za zapošljavanje, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Na današnjoj press konferenciji prisustvovali su rukovodilac službe marketing Šumadija sajma, Ana Rakić Radivojević i direktorka Nacionalne službe za zapošljavanje, Gorica Bačanin.

Organizatori manifestacije su istakli da će tokom sajamskih dana brojne srednje i osnovne škole, državni i privatni fakulteti, univerziteti i druge visokoškolske ustanove predstaviti svoj školski i studijski program, informatore koje će budući studenti i učenici imati prilike da pogledaju, kao i informacije o brojnim zanimljivim stipendijama, popustima i pogodnostima koje nude.

Svi zainteresovani kandidati koji su u potrazi za poslom, svoje radne biografije će moći da predaju i da konkurišu u toku trajanja sajma, gde će na čelu sa Nacionalnom službom za zapošljavanjem, brojni poslodavci i agencije koje se bave zapošljavanjem predstaviti slobodna radna mesta.

Radno vreme sajma je od 10-17h, osim u petak, poslednjeg dana, kada se sajam zatvara u 15 sati.

Ulaz slobodan.
Dobro došli!