Danas je na Šumadija sajmu u Medija centru održana konferencija za medije povodom 14. Sajma obrazovanja i stipendija koji će se održati na Šumadija sajmu u Kragujevcu od 5. do 6. oktobra.

Press konferenciji su prisustvovali direktor Šumadija sajma, Alekasandar Štajn i direktor Centra za obrazovanje, Nenad Milivojević.

Direktor Šumdija sajma najavio je učešće više od 30 izlagača.

Brojne srednje i osnovne škole, državni i privatni fakulteti, univerziteti i druge visokoškolske ustanove, predstaviće svoj školski i studijski program, informatore koje će budući studenti i učenici imati prilike da pogledaju.

Takođe, posetioci sajma će imati priliku da se informišu o brojnim zanimljivim stipendijama, popustima i pogodnostima koje obrazovne institucije nude.

Direktor Centra za obrazovanje, Nenad Milivojević, potvrdio je značaj učešča Centra na ovogodišnjoj manifestaciji, a okviru pratećeg programa najavili su i prezentaciju organizacionih jedinica njihove ustanove.

Sajam organizuje Šumadija sajam u saradnji sa Univerzitetom u Kragujevcu, a pokrovitelj manifestacije je grad Kragujevac.

Sajam počinje u četvrtak, 05. oktobra i trajaće do petka, 06. oktobra.

Radno vreme prvog dana sajma je od 10.00 do 17.00 časova, drugog dana do 15.00 časova.
Ulaz na sajam kao i parking u krugu Šumadija sajma je besplatan.
Dobro došli!