U prostorijama Medija centra na Šumadija sajmu, održana je press konferencija za medije na temu REKORDNOG BROJA ODRŽANIH MANIFESTACIJA I NA TEMU NOVIH POSLOVNIH PARTNERSTAVA OSTVARENIH U 2022. GODINI.

U godini obeleženoj pandemijom kada su brojne manifestacije dovedene u pitanje, beležimo rekordan broj događaja realizovanih i planiranih u tekućoj 2022. godini od svog osnivanja.
Broj od 22 događaja na sajmu zasigurno je rekordan, ali takođe još uvek nije konačan jer se za nekoliko događaja sajam nalazi u trenutnim pregovorima.

U prilog tome govori činjenica da smo u januaru mesecu posle osam godina pauze , uspešno organizovali “Sajam sporta”, februar je obeležio organizaciju sajma sa temom vezanom za branšu najviše pogođenu pandemijom, a to je “Sajam venčanja”.
Svakako ne treba izostaviti ni “Sajam građevinarstva” i “Sajam obrazovanja i zapošljavanja”, kao manifestacije realizovane u februaru i martu.

Da predstavljamo mesto pravih poslovnih susreta , govori činjenica uvođenja većeg broja novih događaja , kao i nova poslovna partnerstva koja sajam pozicioniraju na mesto kompanije koja ima primat na tržištu sa beleženjem znatnog razvoja i napretka, naročito ako se uzme u obzir da Društvo nema dugoročnih obaveza , dok sve kratkoročne obaveze servira na vreme.
Nakon više od jedne decenije na sajam smo vratili brojne muzičke događaje u vidu sve više popularnih žurki sa određenom temom, kao i koncerti realizovani i zakazani za naredni period.

Sa željom i ambicijom daljeg razvoja, prepoznali smo interes novih poslovnih partnerstava koji uz organizaciju brojnih događaja, pružaju finansijsku stabilnost i sigurnost u poslovanju.

Ulaskom u partnerstvo sa upravom Carine, kao i kompletan prateći sadržaj koji ovakav vid partnerstva donosi, pružaju nam stabilan izvor prihoda od izdavanja spoljašnjeg prostora na dnevnom nivou , tako da su stabilnost i sigurnost neizostavni u trenutnom i budućem poslovanju.

U prilog prethodno navedenom, odnosno najuspešnijoj godini do sada , dostavljamo Vam i kalendar sajamskih manifestacija i događaja za kalendarsku 2022. godinu .