Konferencija za medije povodom 19. Međunarodnog sajma komunalne opreme “Komdel Expo”

Danas je u prostorijama Medija centra na Šumadija sajmu održana konferencija za medije povodom najave predstojeće manifestacije, Sajma komunalne opreme Komdel Expo 2024.

Ovaj značajan događaj održaće se od 9. do 11. oktobra u Kragujevcu, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, u saradnji sa JKP Šumadija, Udruženjem Komdel i Privrednom komorom Srbije.

Na konferenciji su govorili Aleksandar Štajn, direktor sajma, i Marko Vujnović, direktor JKP Šumadija. Oni su istakli važnost ovog sajma za razvoj lokalne privrede i unapređenje komunalne infrastrukture.

„Komdel Expo 2024. je prilika da se predstave najnovija rešenja i tehnologije u oblasti komunalne opreme, a takođe i da se uspostave nove poslovne veze,“ rekao je Aleksandar Štajn.

Vujnović je dodao da će sajam okupiti vodeće proizvođače i dobavljače iz sektora komunalne opreme, kao i stručnjake iz različitih oblasti.

„Očekujemo veliki broj posetilaca koji će imati priliku da se upoznaju sa inovacijama i trendovima koji oblikuju budućnost komunalnih usluga,“ istakao je.

Sajam Komdel Expo 2024. predstavlja značajan korak ka unapređenju komunalne opreme i usluga u našem gradu, a svi zainteresovani su pozvani da prisustvuju i iskoriste ovu jedinstvenu priliku.

Galerija