head baner
  • Sajam čokolade

Počeo "Sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike"

 

Sedmi "Međunarodni sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike" ''Kraguj M 2015'' otvoren je na Šumadija sajmu.

Najveću sajamsku manifestaciju u regionu centralne Srbije, koja okuplja najznačajnije firme iz oblasti proizvodnje i prometa sportskog i lovačkog oružja, lovačkog i ribolovačkog pribora i opreme, lovačke municije, organizacije i agencije iz oblasti lovnog turizma i nautike, organizuje preduzeće "Meteor Still" iz Kragujevca, u saradnji sa Lovačkim savezom centralne Srbije i Šumadija sajmom, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Otvarajući sajam načelnik Šumadijskog okruga Damjan Srejić rekao je da ovaj region u toj oblasti ima veoma dobre potencijale u oblasti ribolova i lovnog turizma.

- Pored prirodnih resursa, rekao je Srejić, i lovačka udruženja u regionu su jako dobro organizovana, što doprinosi razvoju lovstva i lovnog turizma.

Najznačajnije firme iz oblasti proizvodnje i prometa sportskog i lovačkog oružja izložile su na sajmu oružje i lovačku municiju, opremu za lov, ribolovački pribor i druge proizvode domaćih i svetskih proizvođača. Posetioci sajma će moći da kupe proizvode po nižim cenama, kažu izlagači.

Sajam je otvoren do 31. maja, a u okviru manifestacije biće održane i brojne tribine, stručna predavanja, kao i takmičenje u gađanju glinenih golubova i pripremanju lovačkog gulaša i riblje čorbe.

Ulaznica košta 100 dinara, a parking ispred Šumadijasajma je besplatan.

 

{gallery id=galerija1 rows=1 cols=3 width=150 height=150 crop=1 labels=captions alignment=center orientation=horizontal buttons=0 links=0 counter=0 overlay=1}loviribolov/2015/galerija{/gallery}

 

 

Pin It